dimecres, 18 de gener del 2012

Receptes del hort M.D.C.

Us deixo un espai perquè afegiu receptes de cuina amb les verdures que estam fent planter amb en Ricard i que un dia creixeran i seran per menjar. Mmmmmmm... què bo!


5 comentaris:

  1. truita de espinacs
    -bulli i escora els espinacs
    - talla mitga ceba a trusets patits
    -fragi la seba i els espinacs
    -as posan als ous batuts
    -as fa la truita

    ResponElimina
  2. 15-02-2012
    BON DIA JOAN AVUI MA AGRADAT MOLT EL EXPERIMENT QUE EM FET AVUI.

    ResponElimina
  3. 15-02-2012
    ola joan SOC AN PAU I MAGRADAT MOL LASPARIMEN DA AVUI ADEU

    ResponElimina
  4. AMANIDA DE CARXOFES AMB GAMBES I SAÜC



    INGREDIENTS (per a 4 persones):

    6 carxofes, 350g de gambes 1 manat de flors de saüc llimona 4 cullerades de oli de oliva verge extra, sal i pebre
    PREPARACIÓ:30 minuts
    COCCIÓ:15 minuts

    Abans de començar el nostre àpat segons les receptes delicioses d’en Gaston Champignon, us donaré un consell important que també val per als pròxims plats: tingueu sempre un adult al costat perquè us ajudi!
    Com a... servei inicial, un bon entrant a base de flors de saüc.

    Renta les carxofes traient-ne els tronxos, les fulles externes més dures i les espines. Talla-les per la meitat, elimina’n la barba interna, fes-ne trossets finets i submergeix-les en l’aigua on hauràs espremut el suc de mitja llimona.

    Neteja les gambes i cou-les durant un minut en aigua bullent amb sal, després escorre-les i deixa que es refredin en un plat.

    Aboca les gambes i les carxofes ben escorregudes en una enciamera. Amaneix-ho tot amb oli d’oliva verge extra,suc de llimona, sal, pebre i remena-ho bé. Després reparteix l’amanida en quatre plats.

    Finalment, aromatitza cada plat amb les flors de saüc, afegeix-hi un prestament de pebre i serveix-ho a taula.

    ResponElimina
  5. AMANIDA DE CARXOFES AMB GAMBES I SAÜC



    INGREDIENTS (per a 4 persones):

    6 carxofes, 350g de gambes 1 manat de flors de saüc llimona 4 cullerades de oli de oliva verge extra, sal i pebre
    PREPARACIÓ:30 minuts
    COCCIÓ:15 minuts

    Abans de començar el nostre àpat segons les receptes delicioses d’en Gaston Champignon, us donaré un consell important que també val per als pròxims plats: tingueu sempre un adult al costat perquè us ajudi!
    Com a... servei inicial, un bon entrant a base de flors de saüc.

    Renta les carxofes traient-ne els tronxos, les fulles externes més dures i les espines. Talla-les per la meitat, elimina’n la barba interna, fes-ne trossets finets i submergeix-les en l’aigua on hauràs espremut el suc de mitja llimona.

    Neteja les gambes i cou-les durant un minut en aigua bullent amb sal, després escorre-les i deixa que es refredin en un plat.

    Aboca les gambes i les carxofes ben escorregudes en una enciamera. Amaneix-ho tot amb oli d’oliva verge extra,suc de llimona, sal, pebre i remena-ho bé. Després reparteix l’amanida en quatre plats.

    Finalment, aromatitza cada plat amb les flors de saüc, afegeix-hi un prestament de pebre i serveix-ho a taula.

    ResponElimina