Us
deixo un espai perquè afegiu receptes de cuina amb les verdures que
estam fent planter amb en Ricard i que un dia creixeran i seran per
menjar. Mmmmmmm... què bo!
truita de espinacs -bulli i escora els espinacs - talla mitga ceba a trusets patits -fragi la seba i els espinacs -as posan als ous batuts -as fa la truita
6 carxofes, 350g de gambes 1 manat de flors de saüc llimona 4 cullerades de oli de oliva verge extra, sal i pebre PREPARACIÓ:30 minuts COCCIÓ:15 minuts
Abans de començar el nostre àpat segons les receptes delicioses d’en Gaston Champignon, us donaré un consell important que també val per als pròxims plats: tingueu sempre un adult al costat perquè us ajudi! Com a... servei inicial, un bon entrant a base de flors de saüc.
Renta les carxofes traient-ne els tronxos, les fulles externes més dures i les espines. Talla-les per la meitat, elimina’n la barba interna, fes-ne trossets finets i submergeix-les en l’aigua on hauràs espremut el suc de mitja llimona.
Neteja les gambes i cou-les durant un minut en aigua bullent amb sal, després escorre-les i deixa que es refredin en un plat.
Aboca les gambes i les carxofes ben escorregudes en una enciamera. Amaneix-ho tot amb oli d’oliva verge extra,suc de llimona, sal, pebre i remena-ho bé. Després reparteix l’amanida en quatre plats.
Finalment, aromatitza cada plat amb les flors de saüc, afegeix-hi un prestament de pebre i serveix-ho a taula.
6 carxofes, 350g de gambes 1 manat de flors de saüc llimona 4 cullerades de oli de oliva verge extra, sal i pebre PREPARACIÓ:30 minuts COCCIÓ:15 minuts
Abans de començar el nostre àpat segons les receptes delicioses d’en Gaston Champignon, us donaré un consell important que també val per als pròxims plats: tingueu sempre un adult al costat perquè us ajudi! Com a... servei inicial, un bon entrant a base de flors de saüc.
Renta les carxofes traient-ne els tronxos, les fulles externes més dures i les espines. Talla-les per la meitat, elimina’n la barba interna, fes-ne trossets finets i submergeix-les en l’aigua on hauràs espremut el suc de mitja llimona.
Neteja les gambes i cou-les durant un minut en aigua bullent amb sal, després escorre-les i deixa que es refredin en un plat.
Aboca les gambes i les carxofes ben escorregudes en una enciamera. Amaneix-ho tot amb oli d’oliva verge extra,suc de llimona, sal, pebre i remena-ho bé. Després reparteix l’amanida en quatre plats.
Finalment, aromatitza cada plat amb les flors de saüc, afegeix-hi un prestament de pebre i serveix-ho a taula.
truita de espinacs
ResponElimina-bulli i escora els espinacs
- talla mitga ceba a trusets patits
-fragi la seba i els espinacs
-as posan als ous batuts
-as fa la truita
15-02-2012
ResponEliminaBON DIA JOAN AVUI MA AGRADAT MOLT EL EXPERIMENT QUE EM FET AVUI.
15-02-2012
ResponEliminaola joan SOC AN PAU I MAGRADAT MOL LASPARIMEN DA AVUI ADEU
AMANIDA DE CARXOFES AMB GAMBES I SAÜC
ResponEliminaINGREDIENTS (per a 4 persones):
6 carxofes, 350g de gambes 1 manat de flors de saüc llimona 4 cullerades de oli de oliva verge extra, sal i pebre
PREPARACIÓ:30 minuts
COCCIÓ:15 minuts
Abans de començar el nostre àpat segons les receptes delicioses d’en Gaston Champignon, us donaré un consell important que també val per als pròxims plats: tingueu sempre un adult al costat perquè us ajudi!
Com a... servei inicial, un bon entrant a base de flors de saüc.
Renta les carxofes traient-ne els tronxos, les fulles externes més dures i les espines. Talla-les per la meitat, elimina’n la barba interna, fes-ne trossets finets i submergeix-les en l’aigua on hauràs espremut el suc de mitja llimona.
Neteja les gambes i cou-les durant un minut en aigua bullent amb sal, després escorre-les i deixa que es refredin en un plat.
Aboca les gambes i les carxofes ben escorregudes en una enciamera. Amaneix-ho tot amb oli d’oliva verge extra,suc de llimona, sal, pebre i remena-ho bé. Després reparteix l’amanida en quatre plats.
Finalment, aromatitza cada plat amb les flors de saüc, afegeix-hi un prestament de pebre i serveix-ho a taula.
AMANIDA DE CARXOFES AMB GAMBES I SAÜC
ResponEliminaINGREDIENTS (per a 4 persones):
6 carxofes, 350g de gambes 1 manat de flors de saüc llimona 4 cullerades de oli de oliva verge extra, sal i pebre
PREPARACIÓ:30 minuts
COCCIÓ:15 minuts
Abans de començar el nostre àpat segons les receptes delicioses d’en Gaston Champignon, us donaré un consell important que també val per als pròxims plats: tingueu sempre un adult al costat perquè us ajudi!
Com a... servei inicial, un bon entrant a base de flors de saüc.
Renta les carxofes traient-ne els tronxos, les fulles externes més dures i les espines. Talla-les per la meitat, elimina’n la barba interna, fes-ne trossets finets i submergeix-les en l’aigua on hauràs espremut el suc de mitja llimona.
Neteja les gambes i cou-les durant un minut en aigua bullent amb sal, després escorre-les i deixa que es refredin en un plat.
Aboca les gambes i les carxofes ben escorregudes en una enciamera. Amaneix-ho tot amb oli d’oliva verge extra,suc de llimona, sal, pebre i remena-ho bé. Després reparteix l’amanida en quatre plats.
Finalment, aromatitza cada plat amb les flors de saüc, afegeix-hi un prestament de pebre i serveix-ho a taula.